Terugzendingen

Wil je een artikel terugzenden? Geen probleem! Bij Maxi Toys is terugzenden volledig gratis en je artikelen worden terugbetaald! Het is heel eenvoudig. We leggen je uit wat je moet doen.

Mondial Relay

  1. Gelieve het formulier in te vullen. Omschrijf de noodzakelijke gegevens voor de verwerking van uw retourzending. U zal per mail uw PDF etiket ontvangen evenals het volgnummer van uw pakket..
  2. Druk het etiket af en kleef dit op uw pakket. Vergewis u ervan dat elk ander transportetiket werd verwijderd.
  3. Geef uw pakket af in één van onze 6200 Afhaalpunten®.

UPS

formulaire de retour

1

Maak je pakje klaar

Plaats de artikelen die je wenst terug te zenden samen met het hierbijgevoegde terugzendformulier. Het terugzendformulier downloaden

Etiquette

2

Druk je etiket af.

Ga naar www.ups.com/track, voer het trackingnummer van je UPS-bestelling in, klik vervolgens op “Dit pakje terugzenden”, selecteer een van de redenen en je e-mailadres.

recherche point relais ups

3

Vind een UPS Access Point

Ga naar www.ups.com/dropoff om het dichtstbijzijnde UPS-afhaalpunt te vinden.

déposez votre colis

4

Bezorg je pakje en betaal niets!

Je winkelier van je gekozen afhaalpunt (UPS Access Point) ontfermt zich over je zending naar Maxi Toys. Je betaalt niets

remboursement

5

Even geduld :-)

Je krijgt zo spoedig mogelijk de retour op je rekening terugbetaald, dit zodra de teruggestuurde goederen in ons distributiecentrum in ontvangst zijn genomen.

* Voorwaarden voor terugzending

Let op! Beste klant, om artikels terug te zenden, moet het product aan deze voorwaarden voldoen: elk product moet in zijn oorspronkelijke verpakking in nieuwe staat worden teruggezonden. De games (software en accessoires), de dvd’s en andere informaticaprogramma’s moeten verzegeld teruggestuurd worden. Als deze vereiste niet wordt nageleefd, behoudt Maxi Toys zich het recht voor het artikel niet terug te betalen en het je terug te sturen. Indien het artikel beschadigd is of slecht werkt, neem dan contact op met de klantendienst van Maxi Toys via het e-mailadres [email protected]. Vul de gevraagde informatie in op het terugzendformulier en voeg het toe aan je verzending.

Ben je door bpost geleverd? Heb je je trackingnummer niet meer?

Neem contact op met de klantendienst die je voort kan helpen en je de nodige gegevens kan bezorgen. Contactformulier